Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Tisdagspaddling 15 maj

Soligare och varmare än vad man trodde möjligt. Bra fart i Strömmen gjorde surfen lite mer ansträngande, men med lite pareringar så gick det bra. Vågen under bron är fortfarande riktigt stabil och lättsurfad. Totalt var vi ett tiotal paddlare.

Bobby gör segergest!

6 comments

1 Kris Kross { 05.16.12 at 01:50 }

Välkommen till klubben ”Vi som simmat i Norrström och tömt kajaken på fågelön”. Badge att fästa på flytvästen kommer på posten!

2 Göran Blomqvist { 05.16.12 at 11:19 }

Hej, då får du skicka den till mig, för det är Göran som gör segergest och Robban Segerman som tog bilden!!!

3 Göran Blomqvist { 05.18.12 at 15:28 }

Och förresten var det ingen segergest utan mer en förnedringsgest!!!!

4 Erik Svensson { 05.21.12 at 10:59 }

Hej, jag har tagit en bild från tisdagspaddlingen och skulle vilja ha namnet på de två paddlare som är med på bilden. Enligt inläggen tidigare tror jag att det kan vara Göran Blomqvist och Robert Segerman. Kan jag maila bilden till någon och samtidigt berätta vad bilden ska användas till?

Mvh
Erik Svensson

5 Hipshot { 05.22.12 at 09:27 }

Bilden i inlägget är tagen av mig och föreställer Robert ”Bobby” Engzell.

@Erik – Har du inte fått svar på vem din bild föreställer, så maila den till id_1@pegaleve.com, så kan jag titta på den och se om jag känner igen personerna på bilden.

/Pär

6 Bobby { 05.24.12 at 14:01 }

Hehe, jag erkänner, jag simmade. Måste komma ihåg höften när jag blir stressad. It’s all in the hips. It’s all in the hips.
Betyder det att någon bjuder mig på glass nästa paddelresa?