Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Söndagspaddling 27/3 – Isflak

Ett för årstiden ganska stort gäng slöt upp idag för att paddla. Kanske är det så att vårkänslorna börjar vakna även i klubbens mer frusna medlemmar?

Det hela började bra, och mot slutet fick vi dela Strömmen med en stor mängd isflak, varav flera ganska rejäla bitar. Svårsurfat på de två vågorna i Strömmen, och vågen under bron var vansklig på grund av mängden isflak som gjorde att man inte kunde sitta kvar någon längre tid.

DNs fotograf råkade av en händelse gå förbi och blev eld och lågor, och en bild hamnade i pappersupplagan av måndagens DN. Har man inte tillgång till den får man hålla tillgodo med följande 5 min video: