Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Vinterpaddling i Nyköping

Så kom vintern till slut och då blev det också dags för årets första utflykt. Hela 12 starar hade skrivit på för att att skumpa runt i Grevens vals i 3 minusgrader. Väl på plats visade det sig dock att man öppnat ”fel” dammlucka, och den vals som bildades där var inte paddlingsbar. Vi fick gå därifrån med oförrättat ärende, och de enda strömstarar som blev blöta hos Greven den dagen var av den lilla svart-vita sorten. Istället drog vi in till stan och paddlade Slottsforsen och slalombanan vid Perioden.

NFP lånade gästvänligt ut bastun så vi fick värma oss efter avslutat paddlingspass. Nu hoppas vi att Grevens dåliga humör bara var tillfälligt, så att vi snart kan hälsa på igen.