Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Tisdagsträning Premiär!

Idag kör klubbpaddlingen ute igång för säsongen! Tisdagsträningen är till för klubbens medlemmar och du ska ha gått en grundkurs eller motsvarande. Det är ingen organiserad träning utan vi inspirerar och hjälper varandra. Behöver du låna paddelutrustning så är det gratis för medlemmar på tisdagsträningen. Kom då från kl. 18.00 för att hämta ut grejorna. I kväll blir det +20 grader och sol så det blir ett bra tillfälle att komma igång med paddlingen efter den långa vintern. Det är full lucka i Norrström och Stallkanalen är öppen också.

Det behövs fler ansvariga på tisdagsträningarna framöver under våren och sommaren! Alla som har nyckel till klubbhuset och har paddlat i Strömmen tidigare kan vara med som ansvariga.

Anmäl Dig genom länken http://doodle.com/yy9esibx7x39hvfa?