Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Tips & trix

Det är mycket man kan lära sig genom att hänga med på de diskussionsfora som finns på internet, men det kan vara ganska tidsödande och många av dem är belamrade med skräpposter, personliga påhopp och frågor om vattennivån i någon lokal creek i Colorado. Så för att bespara er detta så tänker vi här samla några av de bättre inläggen.

Boofing
Chris Joose är en av de flitigaste skribenterna på Boatertalk och hans åsikter och råd är mycket respekterade. Här skriver han om konsten att ”boofa”.

Paddle Reverse!
Kent Ford tipsar om hur backpaddling kan förbättra din forspaddling och samtidigt minska skaderisken.

Bombproof rolling
Eric ”EJ” Jackson tipsar om hur man skaffar sig en bombsäker eskimåsväng.

Beginner Boat Evolution
Eric Jackson igen! Den här gången handlar det om utvecklingen av vad som anses vara en bra nybörjarkajak.

Grading rivers
Tycker du också att svårighetsgraderingen på forsar och älvar är något luddig? Corran Addison, chefsdesigner på Riot, har föreslagit ett bättre system.