Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Söndagspaddling i Strömmen

Vädret var riktigt ruttet, men det är nog så att det inte spelar så stor roll att det regnar när man skall paddla fors. Saltsjön har sjunkit en hel del senaste veckan, och med mycket vatten i Mälaren och helt öppen lucka så var det ganska bra fart i vattnet. Virvlarna i bakvattenkanterna hade även de vaknat till liv! En av dem drog ned Mikko så till den omilda grad att det blev en simning. Petter, vår nybörjare, har uppenbart förstått att hålla ett öga på gubbarna, och var påpassligt framme och hjälpte in farbror till mittpelaren! Det var tydligen 10 år sen senaste simningen! Vi firade det hela med en pizza på Va Piano efter att ha tinat upp i bastun.

Mikko tömmer kajak.

En liten video på Kristoffer surfandes en av de övre vågorna finns här. Vi var ett ganska stort gäng; Henrik, Petter, Mikko, Kristoffer, Pär, Mats och Morten!

2 comments

1 Mikko { 12.06.09 at 22:55 }

Råkade vara Finlands Sjävständighetsdag idag;
det var ju självklart värt att fira med en simning i Strömmen…

2 Morten { 12.10.09 at 11:30 }

hehe… man kanske borde fira Danmarks nationaldag den 5 juni på samma sät…det lär vara lite varmare i vattnet då