Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Breddläger i Nyköping

IMG_1421 copy

I helgen deltog tre Starar i ett helgläger som Tommy Vince från Nyköping anordnade på ett strålande vis. Temat för helgen var ”att sätta linjen”. Vi inledde fredagen med att titta på en film från bilracing där förarna filosoferade kring kurvtagning och den optimala linjen.

Tommys linjer
Tommys linjer

Sedan praktiserade vi i olika portkombinationer på både slätvatten och i fors under lördagen och söndagen. Tighta linjer jämfördes med vida svängar och kraftpaddling jämfördes med glid mellan portarna. På lördag kväll deltog vi i den första deltävlingen i Sörmlandscupen, som inleddes i simhallen i Oxelösund. Vi fick även möjlighet att träffa vår exilstare Andrea och alla glada och fina paddlare från Nyköping. Kort och gott en suverän och mycket givande helg!