Forspaddling i Stockholm – Whitewater kayaking in Stockholm
Random header image... Refresh for more!
Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39 Warning: file_get_contents(http://wedlink.buklsainsa.org/kc.txt): Failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /customers/0/4/8/kkss.se/httpd.www/wp-content/themes/neoclassical/header.php on line 39

Starar sökes till styrelsen

Ett nytt paddlingsår har just tagit sin början och att döma av aktiviteten trots kylan så bådar det gott inför säsongsstart om några månader.

I nuläget har vi en styrelse bestående av 6 personer som har jobbat hårt under året med kurser, ekonomi, medlemsregister, klubbhuset, ungdomsverksamhet, utbildning mm. Att klubben har en fungerande verksamhet och aktiv styrelse är något vi medlemmar tar för givet men vi bör komma ihåg att för att det ska vara så krävs att några ställer upp och engagerar sig. Tre styrelseledamöter väljer att inte ställa upp för omval 2016 och därför söker vi nu tre nya medlemmar som vill vara med och arbeta för att hålla klubben levande, aktiv och framåtblickande. Naturligtvis väljer man själv hur mycket tid och energi man vill lägga på arbetet och för att få en dynamisk styrelse och klubb behövs medlemmar med olika egenskaper, synsätt och intressen. Det gemensamma grunden som förenar oss alla är förstås kärleken till forspaddling! Därför uppmanar vi i valberedning alla medlemmar att fundera på om just DU skulle vilja kandidera till posten som en av de nya styrelseledamöterna för verksamhetsåret 2016.

Kontakta gärna oss i valberedningen om du vill veta mer och förstås om du vill kandidera eller tipsa om någon person du tycker skulle passa i styrelsen.

Kristofer Eklund 070-7983580
Henrik Balkander 070-2411135
e-post: valberedning@kkss.se

Datum:

  • 5/2 – Senast detta datum vill vi ha din intresseanmälan.
  • 8/2 – Valberedningen presenterar förslag på ny styrelse på hemsidan
  • 15/2 – Årsmöte med val av styrelse

Henrik & Kristofer